Działamy na polskim rynku od 1968 roku i współpracujemy z wieloma lokalnymi sklepami na terenie Wielkopolski. Korzenie naszej firmy wywodzą się z Gospodarstwa Rolnego, zajmującego się początkowo produkcją jaj, które z czasem przekształciło się we własną hodowlę kurcząt brojlerów oraz ubojnię. Jesteśmy firmą w 100% z polskim kapitałem.
Nasza firma nieustannie się rozwija i inwestuje oraz poszerza asortyment.
Nasza firma nieustannie się rozwija i inwestuje oraz poszerza asortyment. Wieloletnie doświadczenie, nieustanne doskonalenie procesu wytwarzania i personelu pozwala nam sprostać oczekiwaniom najbardziej wymagających klientów, przy zachowaniu walorów produktu wytwarzanego tradycyjnymi metodami.
Mięso od naszych kurcząt jest wolne od antybiotyków, co potwierdzają urzędowe badania monitoringowe. Pakowanie w atmosferze gazów obojętnych zmniejsza możliwość namnażania się bakterii chorobotwórczych i pozytywnie wpływa na smakowitość mięsa.
Codzienny ubój i dostawy autami chłodniczymi zapewniają nieprzerwany ciąg chłodniczy, a tym samym długotrwałą świeżość.
Kurczęta utrzymywane są tradycyjnym chowem ściółkowym, pozwalającym na naturalne zachowania kurcząt i karmione paszami pochodzenia roślinnego, z dodatkiem wyciągów z ziół, witamin, minerałów i olejków eterycznych, zwiększając zdrowotność i dobrostan zwierząt.
W Mark Drob oferujemy klientom mięso drobiowe wysokiej jakości, wyłącznie świeże, niekonserwowane i wolne od substancji bakteriobójczych. Dzięki stałej kontroli produkcji na każdym jej etapie (system HACCP) dostarczamy produkty spełniające najwyższe normy.
Obecnie, nasze produkty są dostępne dla konsumentów w sklepach sieci Biegun, Spar oraz kilkudziesięciu lokalnych sklepach w Poznaniu, Obornikach i okolicach. Naszym odbiorcami są również wielkopolscy restauratorzy.
Wszystkie produkty charakteryzują się wysoką jakością, są świeże i pochodzą z wielkopolskich gospodarstw oraz naszej rodzinnej hodowli. Poznaj pełną gamę wyrobów Mark Drob:
Konsumenci wiedzą, że oferujemy wyłącznie świeże mięso z kurczaka, niekonserwowane i wolne od substancji bakteriobójczych. W połączeniu z wielopokoleniowym doświadczeniem, nieustanne doskonalonym procesem wytwórczym i zgranym personelem spełniamy oczekiwania najbardziej wymagających klientów.
Naszą misją jest produkcja najwyższej jakości wyrobów. Wiemy, że podstawowym warunkiem sukcesu jest dbanie o najwyższy poziom jakości produktów. Z pełną świadomością realizujemy politykę jakości poprzez regularne:
Działamy eko-przyjaźnie i odpowiedzialnie na każdym etapie produkcji. Każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby nasza działalność była bezpieczna i przyjazna dla środowiska naturalnego. Gwarantujemy, że:
Przedsiębiorstwo Drobiarskie „Mark-Drob” Irena i Piotr Markiewicz Spółka Jawna
ul. Obornicka 20, 62-001 Chludowo
NIP: 777 276 47 70
REGON: 634567345
Nr Konta: 95 1090 1463 0000 0001 4181 5522